Blaha Lujza tér metróállomás, Rákóczi, út 54

UTAZÁS EGYÜTT!

A LEGKEDVEZŐBB ÁRAK ÉS FELTÉTELEK CSOPORTOS FOGLALÁSOK ESETÉN IS!

Egyénre szabott áriank, illetve feltételeink már 8 főre történő foglalástól érvényesek.
A csoportos foglalás kiváló lehetőség, legyen az üzleti vagy sportcélú utazás, esetleg egy kellemes hétvége a barátokkal Budapesten!

manager

KÉRJÜK, TÖLTSD KI AZ ADATOKAT
KOLLÉGÁNK, ÁGNES DÖMÖTÖR HAMAROSAN FELVESZI VELED A KAPCSOLATOT!

SZEMÉLYES CSOPORTKEZELŐ

Az a személy aki a legmegfelelőbb ajánlatot fogja elkészíteni, és segít a foglalástól a kijelentkezés pillanatáig.

BÁRMILYEN CSOPORT FORMÁTUM

NETIZEN HOTEL | HOSTEL Kiválóan alkalmas kisebb, átlagos és nagy csoportok számára, mivel több férőhelyes hálótermeket kínál különféle csoportoknak és privát szobákat kínál a csoport vezetői részére. Garantáljuk, hogy csoportodnak nem kell szobákat megosztania más vendégekkel, mivel csoportokat csak külön helyiségekben szállásolunk el.

KÖZÖSSÉGI HELYEK

Konferencia- és tárgyalótermek, tágas előcsarnok széles kínálatú társasjátékokkal, könyvtárral, Wi-Fi-vel és egyéb különféle tevékenységekkel, amelyekben részt vehetsz. Dolgozó helyiségünk és étkező tereink szintén rendelkezésre állnak. Minden emeleten több fürdőszoba található.

ÉTELEK [térítés ellenében]

Reggelit, ebédet vagy előre csomagolt ebédet és vacsorát kínálunk előzetes kérésre. Ezen felül minden NETIZEN hibrid szállodában van kávézó különféle meleg ételekkel, harapnivalókkal, hideg és meleg italokkal.
Amennyiben a vendégek inkább maguknak szeretnének főzni, örömmel kínálunk számos kulináris felszerelést és főzési helyet.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS

Az összes NETIZEN hostel a város központjában található illetve a közelben számos tömegközlekedési megálló található. Ezenkívül ikonikus történelmi és autentikus helyi nevezetességek is megtekinthetőek a szállótól rövid sétára

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

Minden NETIZEN hibrid szálloda külön épületben található, saját bejárattal és lifttel rendelkezik. Minden közös helyiség kamerával megfigyelt és rendelkezik tűzbiztonsági rendszerrel. A recepciónk és a biztonsági szolgálatunk 24 órán keresztül működik. Az összes Netizen szálloda központi szellőztető és hűtő rendszerrel van ellátva. Sőt, minden vendég a szobájába csak elektronikus kulcsokkal jut be.